FineStone Grind


finestone

Er is een nieuwe topkwaliteit in korrelvloeren: FineStone!

Finestone-grindvloeren vanaf €27.50 per m2.

Met nieuwe technieken en meer aandacht voor design werd de siervloer doorontwikkeld naar een vloer met onovertroffen eigenschappen en uitstraling. Door deze nieuwe technieken zijn FineStonevloeren zeer geschikt voor in de horeca, verzorgingshuizen. ziekenhuizen en scholen. Inducoat B.V. is gespecialiseerd in antimicrobe coatings en heeft een speciale coating, speciaal voor onze FineStonevloeren. Deze wordt over de filler van de FineStone vloer aangebracht, waardoor de vloeren beschermd zijn tegen bacterieën en schimmels.
Een FineStone vloer is ideaal voor mensen met huisdieren en kinderen, praktisch in onderhoud en zeer hygienisch.
FineStone is samengesteld uit korrels die afgerond zijn. Hierdoor ontstaat een mooiere dichtheid en een vaste structuur.
De vloer wordt vakkundig aangebracht, is strakker en oogt perfect, zowel in een traditionele als in een moderne omgeving.
FineStone is in vele kleuren en kleurcombinaties te leveren. Voor een rustige onopvallende sfeer of een trendy tot zelfs extravagante vloer. Vanwege deze talloze mogelijkheden voldoet deze vloer perfect in woningen, kantoren en bedrijfsruimten.

Wilt u net even wat anders? Dan hebben wij ook FineStone vloeren met effect pigmenten en holographic glitter. Een vloer krijgt dan een speciale uitstraling met modern accent.

FineStone, werkelijk een unieke vloer.

Vloerverwarming: Als u nog meer comfort op het gebied van warmte wilt hebben!

Fine Stone Brilliant

Fine Stone Creator

Fine Stone Deco

FineStone Grind